Bbq cateraar

Dé barbecue cateraar voor elk soort feest

Ben jij voor een privé feest, bedrijfsfeest of evenement op zoek naar een geweldige en unieke bbq ervaring? Kies dan meteen voor LX BBQ als je barbecue cateraar. Met ons unieke concept zorgen we als bbq cateraar voor een waanzinnig memorabele bbq catering voor elk evenement. We staan klaar voor bedrijfsfeesten én privé-aangelegenheden. Je kunt bij ons kiezen uit enorm veel diverse soorten bbq pakketten, menu’s en materialen. Als het gaat over onze barbecue cateraar, leveren we niets minder dan het totaalplaatje. We hebben dan ook onze eigen geweldige pitmasters die met veel plezier voor een smaakvolle beleving met veel culinaire hoogtepunten komen zorgen. Heb je interesse in een unieke bbq cateraar voor je personeel of voor je vrienden en familie? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Bbq cateraar

Geniet van onze smakelijke voordelen

Wat is een goed feest zonder goed en lekker eten? Niet compleet toch? En wat is er nu lekkerder en effectiever op een feest dan een professionele bbq cateraar die voor heerlijk vlees en ander eten zorgt? Met onze cateraar ben je niet alleen zeker van de lekkerste barbecue gerechten, we hebben onze eigen uitstekende pitmasters die werken met de beste materialen, onze zelfgemaakte marinades en sauzen: een unieke smaakervaring gegarandeerd! Daarbij reken je met ons als bbq cateraar ook op de volgende voordelen:

 • Culinaire bbq cateraar voor zowel kleine als grote groepen
 • Complete barbecue catering ervaring
 • Levering voor minimale transportkosten
 • Vernieuwende en onderscheidende gerechten
 • Kwaliteitsproducten

Culinaire mogelijkheden met ons als bbq cateraar

Barbecue smoker

Als je voor je feest of evenement een unieke barbecue cateraar wil inhuren, ga je natuurlijk voor iemand die een eyecatcher van een bbq meeneemt. Een bbq smoker is altijd een uitstekende toevoeging aan elke festiviteit. Het huren van de barbecue smoker doe je makkelijk en snel gecombineerd met verschillende menu’s en arrangementen. We hebben als bbq cateraar dan ook diverse bbq catering combinaties voor je met de barbecue smoker. Van heerlijke en malse stukken vlees met frisse salades tot lekkere stokbroodjes met bijpassende zelfgemaakte sauzen. Zijn er aanwezigen die alleen vis eten of vegetarisch zijn? Daar hebben we uiteraard ook aan gedacht! We horen graag vooraf wat de wensen zijn. Ook met diëten en allergieën houden we altijd optimaal rekening!

Black Bastard

Wil je het met ons als bbq cateraar nog wat chiquer aanpakken? Dan is de Black Bastard bbq echt iets voor jou. Deze stijlvolle barbecue is ontstaan vanuit de liefde voor goede smaken en een fraai design. Onze pitmasters maken dan ook verschillende lekkere stukken vlees-, vis-, groente- of vega-gerechten op de Black Bastard die je gemakkelijk bij ons huurt. Grillen, bakken, roken en stoven. Onze cateraar doet het allemaal met deze barbecue. Deze bbq zal niet alleen voor lekker eten zorgen waar je gasten ongetwijfeld van zullen genieten, het zal ook zeker een echte blikvanger zijn waar zonder meer veel mensen op afkomen. Succes gegarandeerd met de combinatie van onze barbecue cateraar en een Black Bastard bbq.

Pakketen

Complete BBQ ervaring

Smokermenu – Streetfood

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Easy

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Classic

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Exclusive

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Mediterrane

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Winterbarbecue

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Onze bbq cateraar pakketten

Ga voor een bbq cateraar van LX BBQ en reken op lekker eten, uitstekend en duurzaam materiaal, ervaren pitmasters en een grote lading sfeer en gezelligheid. Bij al onze culinaire opties kun je kiezen uit diverse lekkere pakketten die onze barbecue cateraar uitstekend voor je verzorgt. Met ons brede aanbod hebben we voor ieder wat wils. We hebben de volgende pakketten voor je in de aanbieding:

 • Smokermenu – Streetfood
 • Smokermenu – Easy
 • Smokermenu – Classic
 • Smokermenu – Exclusive
 • Smokermenu – Mediterrane
 • Smokermenu – Winterbarbecue
 • Smokermenu – Tommy’s wereldreis streetfoodmenu

Al onze pakketten bestaan uit vlees- & bijgerechten met onbeperkte consumpties vanaf 100 personen.

Tommy’s wereldreis

Als barbecue cateraar zien we de laatste tijd dat streetfood steeds populairder wordt. Dat snappen we bij LX BBQ natuurlijk als geen ander. Veel streetfood is dan ook gewoonweg ontzettend lekker en enorm veelzijdig! En wat is streetfood nu zonder zo’n echte foodtruck? Wil je dat onze bbq cateraar je feest of evenement voorziet van één of meerdere foodtrucks? Dan staan onze Tommy’s wereldreis foodtrucks voor je klaar! Het fijne van streetfood is dat het uit elk land kan komen en dus ook in alle soorten en maten te krijgen is. Onze Tommy’s wereldreis foodtrucks voorzien je feest van streetfood uit de Verenigde Staten, Mexico, Griekenland, Maleisië, Spanje, China, Indonesië en nog veel meer landen! Ook hier zitten diverse barbecue gerechten bij die we als barbecue cateraar aanbieden. Voor elk wat wils dus.

Barbecue cateringbedrijf

Barbecue cateraar voor iedereen!

Als bbq cateraar staan we klaar voor zowel bedrijven als particulieren die een overheerlijk culinaire ervaring willen regelen voor hun personeel, vrienden of familie. Zowel kleine als grote groepen zijn bij ons aan het juiste adres. Bij ons ben je verzekerd van heerlijk eten, goede spullen van duurzaam materiaal die we geheel zelf verzorgen en professionele pitmasters die bijzonder ervaren zijn en hun werk met veel plezier doen. Je hebt dus de garantie dat je feest met onze barbecue cateraar in goede handen is. Zet die muziek dus maar vast aan en eet smakelijk alvast!

Contact met LX BBQ

Zoek je voor een evenement of feest een bijzondere barbecue ervaring? Ga dan voor een bbq cateraar van LX BBQ. Met ons unieke concept verzorgt onze cateraar een geweldige bbq catering voor elk evenement en voor elk feest. We doen zowel bedrijfsfeesten als privé-aangelegenheden. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Je bereikt ons telefonisch via 030 – 27 41 609 en per mail via info@lumineux.nl. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.