Bbq foodtruck

Barbecue foodtruck

Ga je binnenkort een groot feest organiseren voor een werk- of privégelegenheid? Wil je daarvoor een unieke bbq ervaring hebben? Dan is een barbecue foodtruck van LX BBQ iets voor jou! Met onze bbq foodtruck zorg je voor een uniek feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Bij ons heb je de keuze uit enorm veel soorten bbq foodtruck pakketten, menu’s en materialen. Met een barbecue foodtruck van ons, ben je verzekerd van een complete ervaring. We hebben dan ook onze eigen geweldige pitmasters en koks die graag voor een fantastische culinaire ervaring met veel smakelijke hoogtepunten komen zorgen. Heb je interesse in een bbq foodtruck voor je personeel of voor je vrienden en familie? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Bbq foodtruck

Voordelen van onze barbecue foodtruck

Zonder goed eten is een feest natuurlijk niet compleet. En wat is er op dit moment populairder dan een bbq foodtruck? Met ons ben je niet alleen zeker van overheerlijk barbecueën en lekkere grillgerechten, we hebben onze eigen ervaren pitmasters en koks die werken met zelfgemaakte marinades en sauzen: een unieke smaakervaring dus! Daarnaast ben je met onze bbq foodtruck zeker van het volgende:

 • Culinair bbq foodtruck eten voor zowel kleine als grote groepen
 • Barbecue catering van A tot Z
 • Levering voor minimale transportkosten
 • Vernieuwende en onderscheidende gerechten
 • Kwaliteitsproducten

Onze barbecue foodtruck mogelijkheden

Barbecue smoker

Een foodtruck en barbecue gaan hand in hand. Bij LX BBQ hebben we dan ook verschillende soorten barbecue en foodtruck combinaties voor elk feest. Een barbecue smoker is daar een mooi voorbeeld van. Het huren van een barbecue smoker doe je eenvoudig in combinatie met een foodtruck en verschillende menu’s en arrangementen. Van heerlijk malse stukken vlees met frisse salades tot lekkere stokbroodjes met bijpassende huisgemaakte sauzen. Zijn er mensen die alleen vis eten, vegetarisch zijn of vegan zijn? Geen zorgen, ook daarvoor hebben we meer dan genoeg in huis! We horen graag vooraf wat de wensen zijn. We houden ook altijd rekening met diëten en allergieën. Zo zorgen we ervoor dat iedereen wat lekkers krijgt met een barbecue foodtruck met barbecue smoker.

Black Bastard

Een andere populaire optie voor een barbecue foodtruck ervaring, is door middel van de Black Bastard bbq. Onze pitmasters staan in de foodtruck klaar om stukken vlees-, vis-, groente- of vega-gerechten op de Black Bastard te bereiden voor jou en je gasten. Grillen, bakken, roken en stoven. Met de combinatie van een Black Bastard barbecue en een foodtruck doen we het allemaal in stijl voor je. Deze bbq combi zal niet alleen voor lekker eten zorgen waar je gasten volop van zullen genieten, het zal ook absoluut een eyecatcher zijn waar je gasten zeker op afkomen.

Pakketen

Complete BBQ ervaring

Smokermenu – Streetfood

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Easy

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Classic

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Exclusive

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Mediterrane

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Smokermenu – Winterbarbecue

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vlees- & bijgerechten, onbeperkte consumpties vanaf 100 personen

Onze pakketten

Ga voor een bbq foodtruck van LX BBQ en ben verzekerd van lekker eten, uitstekend en duurzaam materiaal, ervaren pitmasters en de nodige sfeer en gezelligheid. Bij al onze culinaire mogelijkheden kun je kiezen uit verschillende pakketten voor je barbecue foodtruck Met ons aanbod zit er voor elk wat wils bij. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende pakketten:

 • Smokermenu – Streetfood
 • Smokermenu – Easy
 • Smokermenu – Classic
 • Smokermenu – Exclusive
 • Smokermenu – Mediterrane
 • Smokermenu – Winterbarbecue
 • Smokermenu – Tommy’s wereldreis streetfoodmenu

Al onze pakketten bestaan uit vlees- & bijgerechten met onbeperkte consumpties vanaf 100 personen.

Tommy’s wereldreis

Streetfood is de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. De combinatie van streetfood, barbecue en foodtrucks is geen uitzondering op die regel. Dat is logisch want veel streetfood is hartstikke lekker én veelzijdig! Ben jij voor je feest of evenement op zoek naar een bbq foodtruck combinatie voor streetfood? Dan is Tommy’s wereldreis foodtruck waar je naar op zoek bent! Het fijne van streetfood is dat het van overal ter wereld kan komen en dus ook in diverse soorten en maten verkrijgbaar is. Onze Tommy’s wereldreis foodtruck voorziet je feest van barbecue streetfood uit de Verenigde Staten, Mexico, Griekenland, Maleisië, Spanje, China, Indonesië en nog veel meer. Lekker en gezellig!

Barbecue bedrijf

Barbecue cateren voor iedereen

Met een bbq foodtruck verzorgen we barbecue catering voor bedrijven en particulieren die een fantastische culinaire ervaring willen voor hun personeelsleden, vrienden of familieleden. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht. Bij ons reken je op lekker eten, kwaliteitspullen van duurzaam materiaal die we volledig zelf verzorgen en professionele pitmasters die met plezier in een bbq foodtruck werken en jou een top ervaring bezorgen! Je weet dus zeker dat je feest onvergetelijk wordt met een barbecue foodtruck. Laat het feest beginnen en eet smakelijk alvast.

Contact met LX BBQ

Ben je voor je feest of evenement op zoek naar een stijlvolle en goede bbq foodtruck? Ga dan voor een barbecue foodtruck van LX BBQ. Met ons unieke concept zorgen we voor lekker bbq eten en gezelligheid op elk feest en elk evenement. We doen zowel bedrijfsfeesten als privéfeesten. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Je bereikt ons telefonisch via 030 – 27 41 609 en per mail via info@lumineux.nl. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.